Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007,11:43 μ.μ.
Ανακοίνωση

Με αφορμή τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα ΡΕΑΛ ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΑΡΗΣ στις 10 το βράδυ της Πέμπτης από τον φωτεινό πίνακα του «Κλεάνθης Βικελίδης», η ΠΑΕ Αρης ενημερώνει τους φιλάθλους ότι:

  • Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο από τις Θύρες 7 και 9 με αντίτιμο 5 ευρώ, ποσό το οποίο θα ανταλλάσσεται στα κυλικεία και τα μπαρ του γηπέδου για είδη (καφέ, σάντουιτς, αναψυκτικά) αντίστοιχης αξίας. Μέσα στο γήπεδο όλες οι εσωτερικές Θύρες θα είναι ανοιχτές, ώστε κάθε φίλαθλος να καθίσει στη θέση της επιλογής του.
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VIPS και οι κάτοχοι σουιτών θα εισέλθουν από τη Θύρα VIPS, με την επίδειξη των εισιτηρίων διαρκείας τους, που θα τους δίνει αποκλειστική πρόσβαση στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, όπου θα λειτουργήσει και μπαρ.
  • Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 8 το βράδυ. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι του Αρη να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο για να αποφύγουν την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό.
*H χορηγός εταιρία ΑΜΣΤΕΛ έχει φροντίσει για χάπενινγκς στη διάρκεια όλης της βραδιάς, με πλούσια δώρα για τους φιλάθλους.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤