Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007,9:04 μ.μ.
Η αποστολή του Αρη για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.


Αναλυτικά η αποστολή:
Χαλκιάς, Καρατζιοβαλής, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Κουλουχέρης, Βανγκέλι, Κυριάκος, Κόκε, Γόγολος, Ιβιτς, Καράμπελας, Νεμπεγλέρας, Σιστόν, Χαβίτο, Θ.Παπαδόπουλος, Πρίττας, Φελίπε, Γκουγκουλιάς, Αντερσον Κόστα


Ο Κώστας Χαλκιάς επέστρεψε τραυματίας στις προπονήσεις μετά τη συμμετοχή του στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, όπου σφραγίστηκε η πρώτη θέση της εθνικής στον όμιλο. Ο διεθνής τερματοφύλακας δέχτηκε μια κλοτσιά από αντίπαλο στα πλευρά και σήμερα υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες και υπερηχογράφημα που έδειξαν αιμάτωμα στα πλευρά. Συμπεριλήφθηκε πάντως στην αποστολή και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Εκτός μάχης τέθηκε ο Μάριαν Κέλεμεν με διάστρεμμα στο δάχτυλο, αλλά και ο Ρονάλντο με θλάση στους προσαγωγούς.


Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Κρίστι Βανγκέλι που αγωνίστηκε με την Εθνική Αλβανίας, ενώ ο Νάτσο Γκαρσία αναμένεται σήμερα το βράδυ, μετά τη συμμετοχή στους αγώνες με την Αργεντινή και τη Βενεζουέλα. Ο Βολιβιανός μέσος θα βραβευτεί αύριο στις 12:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης για το καλύτερο γκολ της 8ης αγωνιστικής, από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Αρης, Νίκο Βογιατζή.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤