Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007,2:42 μ.μ.
Έπαινοι για ΑΡΗ από Jordi Bertomeu και Dean Smith

Με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μίλησε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ULEB, Jordi Bertomeu στο περιθώριο της παρουσίας του στην Μαδρίτη για να παρακολουθήσει την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ.


Ο κ. Bertomeu ερωτηθείς χθες από τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τους «κίτρινους» μέσα από την περσινή συμμετοχή τους στην Ευρωλίγκα τόνισε μεταξύ άλλων ότι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος και ότι μόνο έκπληξη δεν του προκάλεσε η πρόκριση της ομάδας στους «16» του θεσμού. Υπογράμμισε μάλιστα ότι περιμένει από το συγκρότημα του Gordon Herbert να παρουσιαστεί εξίσου ανταγωνιστικό με πέρσι, ενώ ανέφερε επίσης ότι στον ΑΡΗ γίνεται σωστή δουλειά εντός και εκτός γηπέδων, καθώς επίσης ότι ο σύλλογος λειτουργεί πάνω σε ένα μακρόπνοο πλάνο.


Στο σύνολο του έντυπου Τύπου φιλοξενούνται και δηλώσεις του Dean Smith, μιας μυθικής προσωπικότητας στον χώρο του μπάσκετ, όπου άφησε εποχή όντας προπονητής του North Carolina από το οποίο αποφοίτησε μάλιστα ο Reyshawn Terry. Ο κ. Smith ξέχωρα από τις πρόσφατες δηλώσεις του για το Νίκο Γκάλη μίλησε και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό και αλτικό παίκτη με εξαιρετικά σωματικά προσόντα που μπορεί να βοηθήσει τους «κίτρινους» όχι μόνο στο σκοράρισμα, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς. Χαρακτήρισε μάλιστα τον Terry ως έναν εξαιρετικό χαρακτήρα που παίζει για την ομάδα και δεν είναι εγωιστής.

Αναμφισβήτητα όταν όλες αυτές οι απόψεις προέρχονται από δύο τόσο σημαντικές προσωπικότητες του μπάσκετ επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά που γίνεται από την πλευρά της Διοίκησης και του προπονητικού τιμ, με στόχο πάντα το καλό του ΑΡΗ.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤