Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007,11:50 μ.μ.
Επέστρεψαν από τον Άγιο Νικόλαο

Έπειτα από εννιά μέρες σκληρής δουλειάς, οι «κίτρινοι» επέστρεψαν σήμερα το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη από τον Άγιο Νίκολαο Νάουσας όπου πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.


Ο Gordon Herbert είχε την δυνατότητα να δουλέψει όλες αυτές τις μέρες με τους παίκτες του τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όσο και σε ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επίθεση. Έμεινε μάλιστα ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν άπαντες, αλλά και από την όρεξη που επέδειξαν σε καθημερινή βάση παρά το επίπονο πρόγραμμα των προπονήσεων.


Πλέον, ο Καναδός κόουτς περιμένει να δει την ομάδα πως θα λειτουργήσει μέσα στο παρκέ και πιο συγκεκριμένα στα φιλικά προετοιμασίας που αρχίζουν από την Παρασκευή (14/09) με την συμμετοχή της στο “Banca Tercas Cup” που διοργανώνει και φέτος η Teramo από τις 14 έως τις 16/09.


Η αποστολή του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα αναχωρήσει μεθαύριο (13/09) το μεσημέρι για την ιταλική πόλη, ενώ το πρόγραμμα των αναμετρήσεων στο συγκεκριμένο τουρνουά έχει ως εξής:


Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου (Pescara Palaelettra)

ZalgirisBesiktas (20:00)

TeramoΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (22:00)


Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου (Teramo Palascapriano)

ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Νικητής αναμέτρησης ZalgirisBesiktas (20:00)

Teramo – Ηττημένος αναμέτρησης ZalgirisBesiktas (22:00)


Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου (Teramo Palascapriano)

Μικρός Τελικός (19:00)

Μεγάλος Τελικός (21:00)

*Οι παραπάνω ώρες διεξαγωγής των αγώνων αναγράφονται σε ώρες Ελλάδος.


Φιλικά με την Lukoil Academic

Δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά τα δύο φιλικά κεκλεισμένων των θυρών με την Bamberg στις 27 και στις 29 του μηνός στο Αλεξάνδρειο, αφού όπως ενημέρωσαν από την γερμανική ομάδα, εκείνο το χρονικό διάστημα θα πρέπει να βρίσκονται τελικά στην Γερμανία για την διευθέτηση κάποιων σημαντικών θεμάτων τους, γεγονός που δεν επιτρέπει την έξοδο τους από την χώρα.

Αυτό βέβαια δεν προβλημάτισε καθόλου τους ανθρώπους του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που κινήθηκαν άμεσα και έκλεισαν δύο φιλικές αναμετρήσεις στην Σόφια με την Lukoil Academic. Οι «κίτρινοι» θα ταξιδέψουν στις 27/09 για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας και θα αντιμετωπίσουν την Academic στις 28 και στις 29 του μηνός.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤