Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007,3:17 π.μ.
Βίχρεν-Αρης 0-1
Ο Αρης νίκησε 1-0 σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας, την τοπική Βίχρεν. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 63΄με πλασέ ο Αντερσον Κόστα μετά από κάθετη πάσα του Χαβίτο. Τον αγώνα παρακολούθησε ο νέος προπονητής της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς και περισσότεροι από τριακόσιοι φίλαθλοι του Αρη. Για πρώτη φορά με τα κιτρινόμαυρα αγωνίστηκε ο Βλάνταν Ιβιτς.

Οι συνθέσεις:
ΒΙXΡΕΝ: Σεϊτάνοφ, Σιμόες, Γκεοργκίεφ, Ντιάκοφ, Ντιμιτρόφ, Χριστόζοφ, Τρέκομφ, Σουκαρντίνια, Εριβέρτον, Νιριάν, Πεσέιρα. Αγωνίστηκαν ακόμα: Χριστόφ, Ντιβάνοφ, Κόστα, Βελίτσκοφ, Σίκιτς, Αντεμάρ, Αντράντε, Ντίαζ, Πετρόφ και Λουτσιάνο.
ΑΡΗΣ: Κέλεμεν, Νέτο, Παπαδόπουλος (84΄ Θ. Παπαδόπουλος), Κουλουχέρης (46΄ Γόγολος), Αουρέλιο (62΄ Καράμπελας), Νεμπεγλέρας, Νάτσο Γκαρσία (46΄ Πρίττας), Ιβιτς (46΄ Γιόναν), Κάλβο (46΄ Χαβίτο), Φελίπε (62΄ Κυριάκος), Κόκε (46΄ Αντερσον Κόστα).

Μετά τον αγώνα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα συμπεράσματα που έβγαλε. «Είμαι ευχαριστημένος από αυτό που είδα. Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσω για αλλαγές στη φιλοσοφία του παιχνιδιού. Ξέρουμε πολύ καλά τι περιμένει ο κόσμος του Αρη, όπως κι ο κόσμος ξέρει τι πρέπει να κάνουμε. Αυτό που προέχει είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τη Σαραγόσα».
Οι ποδοσφαιριστές του Αρη θα έχουν ρεπό την Κυριακή και θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Δευτέρας (11:00) στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤