Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007,11:55 μ.μ.
Παρουσιάστηκε και επίσημα ο νέος ΑΡΗΣ
Την επίσημη παρουσίαση της νέας ομάδας για την σαιζόν 2007-08 πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνδιαλέξων «Ηλίας Ζυγούρης» στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.


Το παρών έδωσε σύσσωμη η ομάδα (προπονητικό τιμ, καλαθοσφαιριστές, αγωνιστικό επιτελείο), τα μέλη της Διοίκησης, το υπαλληλικό προσωπικό της Κ.Α.Ε., καθώς επίσης και φίλοι του ΑΡΗ που έσπευσαν για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που στόχο είχε να αναλυθούν στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. οι φιλοδοξίες και οι προοπτικές των «κίτρινων» σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά με υψηλές απαιτήσεις τόσο εντός, όσο και εκτός ελληνικών συνόρων.


Ποιες είναι αυτές; «Βασικός μας στόχος είναι να παραμείνει ο ΑΡΗΣ στην Ευρωλίγκα. Εμείς τα συμβόλαια θα τα παίρνουμε μέσα στο παρκέ, αλλά όταν θα τελειώσουν τα συμβόλαια που έχουν οι άλλες ελληνικές ομάδες, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα έχει ωριμάσει και για μας ο καιρός να διεκδικήσουμε μόνιμη θέση στην Ευρωλίγκα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, κ. Αθανάσιος Τζεβελέκης που αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα του νέου γηπέδου που αξίζει και πρέπει να αποκτήσει ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού μπάσκετ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είναι στόχος, όνειρο και πόθος η δημιουργία ενός γηπέδου που θα ανήκει στον ΑΡΗ. Είναι κάτι που αποτελεί βασική μας προτεραιότητα, για την οποία θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και από την επόμενη εβδομάδα μάλιστα θα διεκδικήσουμε τα αυτονόητα».


Στη συνέχεια, ο κ. Τζεβελέκης ευχαρίστησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την πετυχημένη συνεργασία που έχει τα τελευταία χρόνια με τον ΑΡΗ και υπογράμμισε ότι: «Στο μέλλον θα δείτε και άλλους τομείς της συνεργασίας μας με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Θέλουμε να φτάσουμε κάποια στιγμή σε κάτι αντίστοιχο που εφαρμόζεται από άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως είναι η Σιένα και η Μάλαγα με μακρόχρονη συνεργασία», τόνισε ο Πρόεδρος της «κίτρινης» Κ.Α.Ε., ενώ ο Αντιπρόεδρος του Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, κ. Χρήστος Μήτρεντζες που παρευρέθηκε ως υψηλός προσκεκλημένος στην εκδήλωσε πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με τον ΑΡΗ το Μάρτιο του 2006 και το 2007 πήγαμε ακόμη καλύτερα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας και το 2008 θα κάνουμε ακόμη περισσότερα. Θα υπάρχουν μάλιστα και εκδηλώσεις την παγκόσμια ημέρα της αποταμείευσης, σε συνεργασία με τα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ. Από την συνεργασία μας θα έχουν κέρδος βέβαια και οι φίλαθλοι του ΑΡΗ».


Ο Γκόρντον Χέρμπερτ στην ομιλία του ήταν λιτός, αλλά συνάμα περιεκτικός: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την φετινή σαιζόν που πλησιάζει. Διατηρήσαμε ένα εκπληκτικό γκρουπ παικτών από την περσινή βάση και είμαστε τυχεροί διότι προσθέσαμε στο ρόστερ μια πλειάδα επίσης πολύ καλών παικτών. Πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε έναν πολύ καλό συνδυασμό που θα έχει ως κύρια χαρακτηριστικά του: 1) ικανότητα και σληράδα, 2) εμπειρία και ταλέντο. Δεν θα εγγυηθώ αποτελέσματα, αλλά εγγυώμαι ότι θα μπαίνουμε κάθε φορά στο παρκέ και θα καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια παίζοντας ενωμένοι και με μεγάλο πάθος. Κάνοντας αυτά τα τρία πράγματα θα έρθουν και τα αποτελέσματα», υποστήριξε ο κόουτς των «κίτρινων» και κατέληξε: «Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε την ομάδα, την πόλη της Θεσσαλονίκης και τους υπέροχους φιλάθλους μας με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να τους κάνουμε όλους υπερήφανους».


Ο αρχηγός του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Τερέλ Καστλ μιλώντας για λογαριασμό όλων των παικτών της ομάδας δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι και φέτος στον ΑΡΗ. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά, θα παίξουμε σκληρά και ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά για να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το προπονητικό τιμ είναι πολύ καλό, ήρθε παράλληλα ένας πολύ καλός κόουτς και η Διοίκηση φρόντισε να φέρει στην ομάδα πολύ καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλή χημεία σαν ομάδα και θα υπάρχει ένας καλός συνδυασμός μεταξύ Ελλήνων και ξένων παικτών».


Αμέσως μετά ακολούθησε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας ξεκινώντας με τους καλαθοσφαιριστές της για τη νέα σαιζόν, καθώς επίσης και τα νούμερα που θα φοράνε. Πιο συγκεκριμένα το νούμερο 4 θα φοράει και φέτος ο Τερέλ Κάστλ, το νούμερο 5 ο Ρέϊσον Τέρι, το νούμερο 7 ο Σιμόνας Σεραπίνας, το νούμερο 8 ο Μπρέϊσι Ράϊτ, το νούμερο 9 ο Γιώργος Καλαϊτζής, το νούμερο 10 ο Σάββας Ηλιάδης, το νούμερο 12 ο Γάϊος Σκορδίλης, το νούμερο 13 ο Χάνο Μότολα, το νούμερο 14 ο Τζερεμάϊα Μάσεϊ, το νούμερο 15 ο Λάζαρος Αγαδάκος, το νούμερο 16 ο Δημήτρης Τσάλδαρης, το νούμερο 17 ο Σπύρος Παντελιάδης, το νούμερο 18 ο Δημήτρης Καραδολάμης και το νούμερο 19 ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.


Το προπονητικό τιμ θα απαρτίζεται από τον Γκόρντον Χέρμπερτ και τους συνεργάτες του Δημήτρη Νικολαϊδη, Θανάση Παπαχατζή και τον Παντελή Μπούτσκο, ενώ το υπόλοιπο επιτελείο έχει ως εξής: Γυμναστής: Γιώργος Ζωγράφος, μάνατζερ της ομάδας: Βασίλης Βουρτζούμης, Γιατρός: Μιλτιάδης Θεοδώρου, Φυσιοθεραπευτής: Δημήτρης Ελευθεριάδης, Φροντιστής: Γιάννης Νικητάκης και Μασέρ: Καλισθένης Παντελίδης.


Στις ερωτήσεις τους οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. επικεντρώθηκαν κυρίως στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που ζήτησαν να τους μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους από τον ποδοσφαιρικό αγώνα του ΑΡΗ με την Σαραγόσα για το Κύπελλο UEFA, τον οποίο παρακολούθησαν την περασμένη Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μαζί με όλη την υπόλοιπη ομάδα: «Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να γνωρίζει ότι έχει δίπλα του ένα τόσο φανατικό κοινό», τόνισε σχετικά ο Ρέϊσον Τέρι, ενώ ο Χάνο Μότολα πρόσθεσε: «Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Πήγαμε όλοι μαζί στο γήπεδο και είδαμε περισσότερους από 20.000 φιλάθλους να συμπαραστέκονται με θέρμη στην ποδοσφαιρική μας ομάδα». Από την πλευρά του ο Μπρέϊσι Ράϊτ δήλωσε: «Στις τρεις εβδομάδες που βρίσκομαι στην ομάδα, έχω προσαρμοστεί απόλυτα, έχω μάθει την πόλη και γενικά αισθάνομαι πολύ όμορφα. Ανυπομονώ μετά από αυτό που είδα στο γήπεδο ποδοσφαίρου να παίξω και εγώ μπροστά στον κόσμο της ομάδας», ενώ ο Λάζαρος Αγαδάκος υπογράμμισε: «Έχω δει πολλές φορές και έχω αντιμετωπίσει άλλες τόσες ως αντίπαλος την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΑΡΗ. Θεωρώ λοιπόν ότι θα είναι πολύ καλύτερο για μένα, αλλά και πιο όμορφο που θα τους έχω τώρα στο πλευρό μου».


Στον επίλογο της εκδήλωσης έγινε η καθιερωμένη φωτογράφιση όλων όσων απαρτίζουν τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της νέας σαιζόν, καθώς επίσης και μια ξεχωριστή φωτογράφιση με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤