Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2007,7:51 μ.μ.
Φιλικά για τον Άρη

Για την Αλβανία θα αναχωρήσει το πρωί (10πμ) της Παρασκευής (16/11) η αποστολή του Άρη. Εκεί, οι «κιτρινόμαυροι» για την καλύτερη προετοιμασία τους θα συμμετάσχουν σε διεθνές τουρνουά αντιμετωπίζοντας την Μπούτβα από το Μαυροβούνιο, την πρωταθλήτρια Αλβανίας Σαρικέντι και την ομάδα του Δυρραχίου.

«Είναι ευκαιρία για εμάς που βρισκόμαστε στις αρχές αυτής της προετοιμασίας γιατί προετοιμασία είναι με τόσες μέρες διακοπή του πρωταθλήματος να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε. Να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας τόσο για τους βασικούς όσο και για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας που θέλουμε να πάρουν εμπειρίες που θα τους φανούς πολύ χρήσιμες στα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος», τόνισε ο προπονητής του Άρη Γιάννης Μέλκας.

Από την πλευρά του ο νεαρός πασαδόρος της ομάδας Βασίλης Γεωργόπουλος υπογράμμισε: «Είναι λογικό εξαιτίας και της ηλικίας μας να μην έχουμε εμπειρίες στη μεγάλη κατηγορία. Φυσικά είναι τιμή μόνο που βρισκόμαστε στην Α1 και πιο συγκεκριμένα στον Άρη. Ρίχνουμε πολύ δουλειά στις προπονήσεις, αφού πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή μήπως και χρειαστεί να βοηθήσουμε την ομάδα. Τα φιλικά παιχνίδια όπω αυτά που θα δώσουμε στην Αλβανία είναι χρήσιμα για εμάς, να βρεθούμε με τους βασικούς . Πιστεύω ως συνεχώς κερδίζουμε πράγματα».

Από τα φιλικά παιχνίδια της Αλβανίας θα απουσιάσουν οι Νίκος Καραγιάννης και Κώστας Προύσαλης που προετοιμάζονται με την Εθνική ομάδα και ο Μλάντεν Μάιντακ με αυτήν του Μαυροβουνίου. Επίσης θα απουσιάζει και ο βοηθός προπονητή της ομάδας Στέλιος Παπακοσμάς εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤