Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007,5:00 μ.μ.
Η βράβευση του αρχηγού
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Λάμπρος Σκόρδας παρέδωσε σήμερα στον αρχηγό της ομάδας Κώστα Νεμπεγλέρα το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 7ης αγωνιστικής: «Αποφάσισα να τιμήσω προσωπικά ο ίδιος τον Κώστα Νεμπεγλέρα για δύο λόγους. Αφενός επειδή έχουμε έρθει ως Σούπερλίγκα σε συμφωνία με τον σύνδεσμο αμειβομένων ποδοσφαιριστών για να συνδιοργανώνουμε το διαγωνισμό, αφετέρου επειδή βράβευση του αρχηγού συμπίπτει με τις 300 συμμετοχές που θα κλείσει καλώς εχόντων των πραγμάτων στο ματς με το Λεβαδειακό και είναι πολύ σημαντικό γεγονός. Θα πρέπει να αισθανόμαστε όλοι περήφανοι που είναι μέλος της ομάδας. Στο πρόσωπο του Νεμπεγλέρα τιμώ όλη την ομάδα, γιατί είναι ο αρχηγός, εκφράζει την ομαδικότητα, το πνεύμα του μαχητή και είναι ίσως η καλύτερη έκφραση των αφανών παικτών. Δεν είναι ο σκόρερ, δεν κάνει μια σπουδαία απόκρουση, αλλά για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου εκφράζει μαζί με τους υπόλοιπους αρχηγούς του Αρη το πνεύμα της ομάδας. Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο κάποιες στιγμές, παίζεται όλη μέρα στις προπονήσεις, κάθε στιγμή. Είναι πνεύμα που έχει να κάνει με τον Αρη της ομαδικής και συνεχούς δουλειάς και στοχεύει όχι στην προβολή, αλλά στην πρόοδο της ομάδας. Είμαστε περήφανοι γιατί αγωνίζεται έτσι, και το πνεύμα αυτό που τον χαρακτηρίζει πέρασε και στους οπαδούς μας», δήλωσε ο πρόεδρος του Αρη.

Νεμπεγλέρας: Βραβείο το χειροκρότημα του κόσμου

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας δήλωσε από την πλευρά του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο για τα καλά του λόγια που αυξάνουν τις υποχρεώσεις μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά κι εγώ και οι συμπαίκτες μου για να πάμε τον Αρη όσο γίνεται ψηλότερα. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερνα τίποτε. Είναι ένα προσωπικό έπαθλο που όμως έρχεται μέσα από τη συλλογική δουλειά. Σαν ομάδα στηριζόμαστε στο σύνολο κι εύχομαι να κατακτήσουμε πολλά βραβεία γιατί αυτό σημαίνει ότι θα πηγαίνει καλά η ομάδα. Για μας το μεγάλο βραβείο είναι το χειροκρότημα του κόσμου κάθε Κυριακή.

Ο προπονητής προσπαθεί να μας κρατήσει προσγειωμένους κι αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Αν είσαι σοβαρός είσαι και πειθαρχημένος στο γήπεδο και δεν παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν θέλουμε να λέμε τι πιστεύουμε, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο και αφού πιστεύουμε στους εαυτούς μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤