Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007,4:59 μ.μ.
Τσαλδάρης: «Η χθεσινή ήττα δεν μας βγάζει εκτός πλάνων»
Η ήττα από την Λιέτουβος Ρίτας άφησε μια πικρή γεύση στο «στρατόπεδο» του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αφού λίγο έλειψε οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ να… δραπετεύσουν με το «διπλό» από την SIEMENS ARENA. Αυτό όμως που προέχει τώρα είναι να γίνει η απαραίτητη ανασύνταξη δυνάμεων, ενόψει του Κυριακάτικου (18/11) αγώνα με τον Πανιώνιο για το ελληνικό Πρωτάθλημα, όπου οι «κίτρινοι» θα πρέπει πάση θυσία να πάρουν τη νίκη.


«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό», τονίζει χαρακτηριστικά στο ARISBC.GR ο Δημήτρης Τσαλδάρης και συνεχίζει: «Σίγουρα αυτό που μένει είναι το αρνητικό αποτέλεσμα από το χθεσινό παιχνίδι, αλλά κάτι ακόμα που πρέπει να κρατήσουμε είναι η προσπάθεια που καταβάλλαμε για να επιστρέψουμε και ότι δεν τα παρατήσαμε παλεύοντας μέχρι το τέλος. Ίσως μάλιστα αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον Πανιώνιο, όπου θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και θα πρέπει να συνεχίσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό Πρωτάθλημα».


Όσον αφορά την συνέχεια στην Ευρωλίγκα, ο 27χρονος γκάρντ παρατήρησε: «Η χθεσινή ήττα από την Λιέτουβος Ρίτας δεν μας βγάζει έξω από τα πλάνα μας, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αν κερδίζαμε χθες θα είχαμε κάνει το μεγαλύτερο βήμα για την επόμενη φάση. Στην συνέχεια της διοργάνωσης θα βρούμε μπροστά μας την Ολύμπια Μιλάνο, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς η ιταλική ομάδα δεν έχει ακόμη καταφέρει να πάρει νίκη και αυτό κάνει την αποστολή μας ακόμη πιο δύσκολη. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να προετοιμαστούμε κατάλληλα τόσο για τον Πανιώνιο, όσο και την Ολύμπια Μιλάνο για να κερδίσουμε και στις δύο αναμετρήσεις».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤