Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007,5:01 μ.μ.
Σκόρδας: Ακαιρο να μιλάμε για τίτλους και μεταγραφές
Με αφορμή τη βράβευση του Κώστα Νεμπεγλέρα, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης μίλησε για επιμέρους θέματα του Αρη αλλά και το ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Είναι άκαιρο να συζητάμε για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η συζήτηση αυτή αποπροσανατολίζει και μόνο κακό μπορεί να κάνει. Η ομάδα είναι κάθε μέρα και καλύτερη, αυτός είναι ο στόχος και δεν θα αλλάξει όποια επιτυχία κι αν έρθει. Ακαιρη είναι και οποιαδήποτε συζήτησε για αγωνιστικά και μεταγραφικά θέματα. Η φιλοσοφία μας είναι γνωστή. Απολαμβάνουμε τις στιγμές που ζούμε και χαιρόμαστε που δείχνει η ομάδα πολλές δυνατότητες. Αν όμως μιλήσουμε τώρα για τις μεταγραφές, δύο μήνες πιο μπροστά και ενώ ακολουθούν δέκα παιχνίδι, αδικούμε την ομάδα».

Ο Πρόεδρος του Αρη ρωτήθηκε και για τα πρόσφατα διαιτητικά λάθη. «Εμείς στον Αρη αποφασίσαμε να κάνουμε ομάδα που να μπορεί να κερδίζει και εξωγενείς παράγοντες, ακόμη και τα λάθη διαιτητών, αλλά άσκοπο και κακό να συζητάμε το θέμα της διαιτησίας. Φτάσαμε σε σημείο να γίνονται τρομαχτικά λάθη από τρομαχτική πίεση. Χρειάζεται βελτίωση σε όλους τους τομείς για να δώσουμε στον κόσμο το πραγματικό προϊόν. Θέλουμε καλό ποδόσφαιρο, θέαμα, πνεύμα νίκης, όχι να κοροϊδεύουμε τους διαιτητές, τις κάμερες, τους δημοσιογράφους, θέλουμε γεμάτα γήπεδα. Ετσι κινούμαστε τα δύο τελευταία χρόνια στον Αρη. Αυτή είναι η φιλοσοφία του συλλόγου με εντιμότητα και διάθεση για νίκη. Πρέπει και εμείς και οι ομάδες και η Λίγκα να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε. Σωστό ποδόσφαιρο ή που να σταματάει συνεχώς με φάουλ όπως το ράγκμπι στην Αμερική. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι ποδόσφαιρο, με εξήντα φάουλ σε κάθε παιχνίδια και ποδοσφαιριστές να πέφτουν κάτω. Είναι αντρικό άθλημα. Οφείλουμε να κοιτάζουμε τι ισχύει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ευτυχώς φέτος παίζουν και οι έξι ομάδες μας και να μας προβληματίσει όλους η κατάσταση. Ο Αρης θα πάει καλύτερα όταν γίνει καλύτερο το πρωτάθλημα'.


Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤