Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007,11:15 π.μ.
Ντούσαν Μπάγεβιτς: Επιθετικά, χωρίς φόβο

Μήνυμα στους παίκτες του να παίξουν επιθετικά και χωρίς φόβο κόντρα στον Ολυμπιακό, έστειλε σήμερα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου.
«Σαφώς το παιχνίδι είναι δύσκολο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση την περασμένη Κυριακή με την ευρεία νίκη επί του ΟΦΗ. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι για την κατάκτηση της νίκης. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και για ψυχολογικούς λόγους. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά του αγώνα».
Για το σύστημα που θα επιλέξει, σχολίασε: «Δεν έχω καταλήξει οριστικά. Σκέφτομαι ακόμη κάποια πράγματα. Εχουμε τη σημερινή και την αυριανή προπόνηση, θα δούμε. Δεν παίζουμε όμως μόνο ένα σύστημα. Παίζουμε όπως πρέπει ανάλογα με τον αγώνα και τον αντίπαλο. Εχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Υπάρχουν παίκτες που, λόγω τραυματισμών, είναι πίσω σε ετοιμότητα. Μερικοί άρχισαν χωρίς να είναι έτοιμοι. Θέλω να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, να έχουμε καλύτερη φυσική κατάσταση και δεν αφήνω αιχμές για κανέναν. Παιχνίδι με παιχνίδι πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα».
Οσο για τη συμπαράσταση των φιλάθλων τόνισε: «Δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν είναι σημαντική για μας η στήριξη τους. Ειδικά στα ντέρμπι. Στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός και όχι η Σαραγόσα. Δεν θέλω να παίξουμε αμυντικά και με φόβο. Θέλω να λειτουργούμε όπως με τη Σαραγόσα, απέναντι στην οποία είχαμε καλά και άσχημα στοιχεία, κερδίσαμε, όμως, στο τέλος».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤