Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007,2:19 μ.μ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΑΡΗΣ 0-0
Ισόπαλος 0-0 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Καυταντζόγλειο αναδείχτηκε ο Αρης για τη 2η αγωνιστική. Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς έπαιζαν μπροστά στο κοινό τους, που είχε κατακλύσει τον χώρο των φιλοξενουμένων οπαδών, δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, επηρεασμένοι και από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ κόντρα στη Ρεάλ Σαραγόσα. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, ο Αρης οργανωμένα αναζήτησε το γκολ, ήλεγξε το ρυθμό του αγώνα και ξεπέρασε χωρίς απώλειες τις ευκαιρίες των αντιπάλων, ωστόσο δεν είχε αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης είχε την καθολική υπεροχή, έμεινε όμως στο 0-0, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα.


Οι συνθέσεις:
Απόλλων Καλαμαριάς: Kόβατς, Γαλανόπουλος, Σίκοφ, Αμπονσά (60' Σαμουηλίδης), Φαβάλι, Κόλτσης, Ουέλινγκτον, Περόνε, Σαρακατσάνος (77' Ζαπρόπουλος), Παπαδόπουλος, Μπρίτο (68' Σπυριδάκης)


Αρης: Χαλκιάς, Νέτο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Αουρέλιο, Νεμπεγλέρας, Κουλουχέρης, Χαβίτο (83' Κάλβο), Κόκε, Ιβιτς, Σιστόν (73' Καράμπελας).


Διαιτητής: Γερμανάκος (Αθήνα)

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤