Σάββατο 7 Ιουλίου 2007,8:27 μ.μ.
Μπαμ από Ισπανία!!!
Μπαμ από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, που κινήθηκε με «μαγκιά» και αποφασιστικότητα αποδεικνύοντας για μια φορά ακόμη ότι οι άνθρωποι που κουμαντάρουν το καράβι δεν καταλαβαίνουν από «προβλήματα» αφού όποιο προκύψει στην πορεία, λύνεται άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα. Ο ΑΡΗΣ λοιπόν απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή για τρία χρόνια, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ισπανικού Ποδοσφαίρου, τον Andrea Orlandi Stabilin o οποίος αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα Β΄. Ο Orlandi που γεννήθηκε στις 3/8/1984 στην Βαρκελώνη, είναι αριστερό χαφ, έχει ύψος 1,82 και ζυγίζει 77 κιλά.

Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Αλαβές. Αγωνίστηκε στην Αλαβές Γ’ την περίοδο 2002/2003. Τις περιόδους 2003/2004 και 2004/2005 αγωνίστηκε στην Αλαβές Β’ έχοντας όμως συμμετοχές και στην πρώτη ομάδα. Έχει ιταλικές ρίζες, αφού ο πατέρας του είναι Ιταλός.

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία προσπάθησε να τον πείσει να αγωνιστεί με την Ισπανική Εθνική Ελπίδων, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε. Μάλιστα έχει δηλώσει πως αν κάποτε χρειαστεί να διαλέξει σε ποια εθνική ομάδα να αγωνιστεί,αυτή θα είναι η Ιταλική,αφού ο ίδιος νιώθει περισσότερο Ιταλός παρά Ισπανός.

Tα τελευταία 2 χρόνια αγωνίζεται δανεικός στη Μπαρτσελόνα με την οποία έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα πέρυσι, κόντρα στην Αθλέτικο Μπιλμπάο στον Σαν Μαμές και συμμετείχε και σε αγώνα Champions’ League, ενώ υπήρξε συμπαίκτης του Κάλβο και του Χαβίτο. Αγωνίστηκε σαν βασικός στον ημιτελικό και στον τελικό του Κόπα Καταλούνια, πριν από 1μήνα περίπου και κάτεκτησε το τρόπαιο.

Όταν η Μπαρτσελόνα κινήθηκε για να αγοράσει τον παίκτη, η Αλαβές ζήτησε 1.500.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης αποτέλεσε φέτος μεταγραφικό στόχο της Έμπολι και της Φιορεντίνα.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤