Παρασκευή 6 Ιουλίου 2007,10:57 μ.μ.
Το καλωσόρισμα στον Γκόρντον Χέρμπερτ

Λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», με το SUPER 3 να δίνει το παρόν για το καλωσόρισμα, ο Καναδός προπονητής, Γκόρντον Χέρμπερτ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Συνδέσμου στο “Libero 1074.”. Ο κ. Χέρμπερτ στη σύντομη συνομιλία μας αναφέρθηκε στο Λαό του ΑΡΗ, τους στόχους του, αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν του. Πιο αναλυτικά:


Κόσμος: Το Αλεξάνδρειο είναι μια από τις πιο δύσκολες έδρες για να παίξει κανείς αντίπαλος. Το βίωσα πέρσι σαν προπονητής της Ορτέζ, ελπίζω και φέτος να το χαρώ και εγώ σαν προπονητής του ΑΡΗ. Είναι πολύ σημαντικό όπλο να έχεις στο πλευρό σου τέτοιας ποιότητας υποστήριξη από τέτοιους οπαδούς.


Στόχοι - φιλοδοξίες: Έρχομαι σε μια ομάδα που έχει μια πολύ καλή παρακαταθήκη από τον προηγούμενο προπονητή. Ο κ. Ματσόν είχε φτιάξει μια ομάδα με πολύ καλή χημεία, με χαρακτηριστική αμυντική λειτουργία και αγωνιστικές επιτυχίες. Στόχος μας θα είναι να διατηρηθούμε σε αυτό το υψηλό επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, επιδιώκοντας την είσοδό μας στους τελικούς στην Ελλάδα και την παρουσία μας στο “Top 16” και γιατί όχι στο “Top 8” της Euroleague.


Πρόσφατο παρελθόν: Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο Σύλλογος αντιμετώπισε σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα πριν από 6-7 χρόνια, αλλά με την προσπάθεια που έγινε από το SUPER 3 και από ανθρώπους όπως ο κ. Δαμιανίδης, η κατάσταση άλλαξε προς το καλύτερο. Πλέον ο ΑΡΗΣ έχει δείξει ότι βαδίζει στα σωστά μονοπάτια. Πάντα μέσα από τέτοιες καταστάσεις πιστεύω ότι όλοι - και κατ’ επέκταση ο ίδιος ο Σύλλογος - βγαίνουν πιο σοφοί και πιο δυνατοί.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤