Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007,4:18 μ.μ.
Αγαδάκος: «Ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας»

Σε φουλ ρυθμούς δουλειάς μπήκαν από σήμερα οι παίκτες του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και έτσι θα συνεχίσουν μέχρι τις 11 του μηνός, όπου και θα ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Το σημερινό πρόγραμμα των «κίτρινων» περιλαμβάνει το πρωί αρκετό τρέξιμο και μερικά σουτ για χαλάρωση στο γήπεδο, ενώ το απόγευμα και πάλι στο γήπεδο για μια δυνατή προπόνηση.

Στόχος του Gordon Herbert μέσα από το διάστημα παραμονής της ομάδας στο βουνό είναι να «δεθεί» η ομάδα όχι μόνο μέσα στο παρκέ, αλλά και έξω από αυτό με τον Λάζαρο Αγαδάκο να υπερθεματίζει: «Βρισκόμαστε σε ένα μέρος που μας δίνει την δυνατότητα να «δεθούμε» τόσο ως συμπαίκτες, αλλά όσο και ως άνθρωποι μεταξύ μας. Εξάλλου πέρα από τις δύο ώρες που θα είμαστε μαζί στις προπονήσεις, θα περνάμε μαζί και πολλές ώρες εκτός γηπέδου. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί θα γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα».

Ο 27χρονος σέντερ αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και δείχνει μέρα με τη μέρα να εγκλιματίζεται ολοένα και περισσότερο στο νέο του περιβάλλον: «Το χρονικό διάστημα που κάνω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα δεν έχω βρει τίποτα αρνητικό. Αντίθετα όλα είναι πολύ θετικά θα έλεγα», τονίζει ενώ δεν κρύβει παράλληλα την επιθυμία του να φτάσει η ώρα που θα αγωνιστεί φορώντας την κίτρινη φανέλα στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο: «Έχω νιώσει αυτό το δέος σαν αντίπαλος και περιμένω με ανυπομονησία να το νιώσω και ως παίκτης του ΑΡΗ».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤