Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007,10:57 μ.μ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΡΗΣ1-2
Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά τη συμπλήρωση της όγδοης αγωνιστικής βρίσκεται ο Αρης με τη σημερινή νίκη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο με 1-2. Τη νίκη της ομάδας μας πάντως σκίασε ο τραυματισμός του Θανάση Παπάζογλου, (τραυματίας αποχώρησε και ο Ρονάλντο), ενώ η ομάδα τελείωσε τον αγώνα με εννιά παίκτες λόγω αποβολής του Νάτσο Γκαρσία και του Τόνι Κάλβο!
Ο Αρης είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ.

Μπροστά σε χίλιους οπαδούς του ο Αρης άνοιξε το σκορ με ισχυρό βολέ του Νάτσο Γκαρσία έξω από την περιοχή στο 9'. Στο 19΄ ο Παπάζογλου αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Σέρχιο Κόκε και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία καθώς υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστών. Ο Λουτσιάνο ισοφάρισε προσωρινά στο 37' με εξαιρετικό γυριστό σουτ. Στο 59΄ ο Χαραλαμπίδης απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γκαρσία, αλλά με δέκα παίκτες πέτυχε το 2-1 στο 71΄με το πρώτο φετινό γκολ του Ντιόγο Σιστόν. Στα τελευταία λεπτά ο διαιτητής Χαραλαμπίδης έδειξε κόκκινη κάρτα στους Τόνι Κάλβο και Λαζανά.
Οι συνθέσεις
Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Γελαδάρης (60' Λαζανάς), Γεωργίου (79' Ρόβας), Ανατολάκης, Μαρίνος, Τρέχο, Λουτσιάνο, Κορακάκης, Ρέγες (70' Κουτσοσπύρος), Σίριο, Ιωάννου.
Αρης: Χαλκιάς, Νέτο, Βανγκέλι, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο (60' Κουλουχέρης), Καράμπελας, Χαβίτο (55' Ιβιτς), Γκαρσία, Κάλβο, Παπάζογλου (19' Κόκε), Σιστόν.
Διαιτητής: Χαραλαμπίδης

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤