Παρασκευή 27 Ιουλίου 2007,12:42 π.μ.
Παρουσίαση χορηγικού προγράμματος 2007-2008

Στόχος του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι να πρωτοτυπεί παντού. Για τον λόγο αυτό, πραγματοποίησε σήμερα σε μια λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Palace», την παρουσίαση των χορηγικών προγραμμάτων της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικού marketing, την Real Sports Media.

Η Διοικητική σταθερότητα, τα επιτυχημένα αγωνιστικά βήματα των τελευταίων ετών, η συσπείρωση του κόσμου και η δεδομένη ιστορία της ομάδας καθιστούν τον ΑΡΗ μια από τις εμπορικότερες και ανταγωνιστικότερες Ελληνικές ομάδες.

Χαρακτηριστικό της νέας φιλοσοφίας που διέπει το χορηγικό πρόγραμμα είναι η έννοια της συνεργασίας ανάμεσα στον χορηγούμενο και τον χορηγό, σε μια προσπάθεια να επιτευχθούν οι στόχοι και των δύο.

Το χορηγικό πρόγραμμα που εκπονήθηκε σε συνεργασία με την Real Sports Media για λογαριασμό του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αποτελεί ένα πολύ αποτελεσματικό όχημα για τις εταιρίες που θέλουν να πετύχουν αυξημένη αναγνωσιμότητατου ονόματος τους, θετική εταιρική φήμη, και προσέγγιση νέων υποσχόμενων αγορών.

H εταιρεία Real Sports Media δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού και του αθλητικού marketing ειδικότερα από το 2005. Σήμερα αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου της, καθώς παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και καλύπτει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της αθλητικής αγοράς.
Για την Real Sports Media ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση και σύγχρονος ένα πολύ μεγάλο στοίχημα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της, κ. Μέρκο Στίγγα: «Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε για την ιστορικότερη ομάδα μπάσκετ της χώρας ένα εμπορικό μοντέλο ικανό να εξαργυρώσει και να αξιοποιήσει στο έπακρο την αδιαμφισβήτητη δυναμική του συλλόγου», τόνισε ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος επιχειρηματιών της Μακεδονίας, άνθρωποι της πολιτικής, καθώς επίσης και μέλη της Αρειανής οικογένειας.

Θετική εντύπωση προκάλεσε το οπτικό ακουστικό υλικό διάρκειας περίπου 6’ που ετοιμάστηκε με σκοπό την παρουσίαση του χορηγικού προγράμματος της «κίτρινης» Κ.Α.Ε. και στο οποίο προβλήθηκαν επίσης ουκ ολίγες από τις επιτυχίες στο πρόσφατο και μακρινό παρελθόν. Στόχος όλων όσων εργάστηκαν για την συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν να προβληθούν με τον όσο πιο σύντομο και συνάμα περιεκτικό τρόπο οι λόγοι για τους οποίους αξίζει μια εταιρεία να διαφημιστεί μέσω του ΑΡΗ. Κάτι που σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους επετεύχθει σε μέγιστο βαθμό.

Την εκδήλωση χαιρέτησε επίσης ο Πρόεδρος του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, κ. Αθανάσιος Τζεβλέκης που μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο ΑΡΗΣ λειτουργεί πλέον με επαγγελματικό τρόπο. Σας εγγυόμαστε ότι το κάθε ευρώ που θα δώσει η κάθε εταιρεία που θα επιλέξει να διαφημιστεί μέσω του ΑΡΗ, θα το πάρει πίσω στο πολλαπλάσιο. Ο ΑΡΗΣ αποτελεί «όχημα» για όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις και θέλουμε η ομάδα μας να εισπράξει στο μέλλον τους καρπούς των προσπαθειών της».

Τέλος, ο Αντιπρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Χρήστος Μήτρεντζες από την πλευρά του δήλωσε: «Ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. τον Μάρτιο του 2006 και συνεχίσαμε και την σαιζόν που μας πέρασε. Η συνεργασία μας απέδωσε καρπούς και με το παραπάνω και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι. Σκοπός μας είναι να συνεργαστούμε με την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και σε άλλους τομείς πάντα προς όφελος και των δύο πλευρών».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤