Δευτέρα 25 Ιουνίου 2007,8:17 μ.μ.
Οι τιμές των διαρκείας

Μετά την εξασφάλιση της τρίτης θέσης στο ελληνικό Πρωτάθλημα και την συμμετοχή του αγαπημένου μας ΑΡΗ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Euroleague, βάζοντας πλώρη στον προγραμματισμό της ερχόμενης σεζόν, ανακοινώνουμε τις νέες μειωμένες τιμές εισιτηρίων για την αγωνιστική περίοδο 2007/08.


Με την δυναμική σας παρουσία συμβάλλατε καταλυτικά στην πετυχημένη πορεία της ομάδας και κάνατε ολόκληρη την μπασκετική Ευρώπη να μιλάει με θαυμασμό για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο θρυλικό Αλεξάνδρειο. Στηρίξτε την ομάδα και την νέα αγωνιστική περίοδο με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας και βοηθήστε με αυτόν τον τρόπο στην δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.


Ακολουθούν οι νέες τιμές:
Θύρες 5-6: 200€

Θύρες 7, 8-9, 10: 350€

Θύρες 1, 4: 400€

Θύρες 2-3:

Platinum: 1.500€

Gold: 700€

Απλό: 400€


Επίσης, για τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται στην επαρχία, θα υπάρξει έκπτωση στα εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 7, 8-9 και 10.


Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την προμήθεια των εισιτηρίων διαρκείας, και πιο συγκεκριμένα τις προθεσμίες για ανανέωση, τις άτοκες δόσεις και τις επιπρόσθετες απολαβές που θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤