Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007,9:38 μ.μ.
Αναχώρηση την Δευτέρα (03/09) για τον Άγιο Νικόλαο

Την Δευτέρα (03/09) στις 11:00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση των «κίτρινων» για τον Άγιο Νικόλαο. Η συνάντηση μεταξύ παικτών και τεχνικού τιμ θα γίνει στο Αλεξάνδρειο και από εκεί θα επιβιβαστούν στο πούλμαν που θα τους μεταφέρει στο χωριό της Νάουσας. Εκεί θα παραμείνουν μέχρι τις 11 του μηνός και σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο Gordon Herbert με τους συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ, θα έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν πολύ με τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας, τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όσο και μέσα στο γήπεδο.

Ο Καναδός κόουτς αναμένεται να έχει τους περισσότερους παίκτες στην διάθεση του από την πρώτη κιόλας μέρας του βασικού σταδίου προετοιμασίας, γεγονός που διευκολύνει κατά πολύ το έργο του. Μοναδικοί που θα μεταβούν μεμονωμένα θα είναι οι Reyshawn Terry, Terrell Castle και Δημήτρης Καραδολάμης. Ο νεαρός φόργουορντ που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία αναμένεται να πάρει ειδική άδεια την προσεχή Τρίτη (04/09) και θα μεταβεί απευθείας στον Άγιο Νικόλαο, όπως και ο Castle που αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να αφιχθεί την ίδια μέρα στην Θεσσαλονίκη.

*Το σημερινό πρόγραμμα των «κίτρινων» περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις. Tο πρωί οι αθλητές της ομάδας έτρεξαν αρκετά χιλιόμετρα στο βοηθητικό γήπεδο που υπάρχει δίπλα στο Καυταντζόγλειο Στάδιο και το απόγευμα θα προπονηθούν στο παρκέ του Αλεξανδρείου.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤