Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007,12:54 μ.μ.
Ο Βλάνταν Ιβιτς στον Αρη
Μετά τον Ιλια Ιβιτς και ο αδερφός του, Βλάνταν Ιβιτς, θα φορέσει τη φανέλα του Αρη. Ο διεθνής Σέρβος μέσος, συμφώνησε με τη διοίκηση και υπέγραψε πριν από λίγο στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Βλάνταν Ιβιτς γεννήθηκε στο Ζρένιανιν της Σερβίας (7.5.1977), έχει ύψος 1.91 μ. και στο ελληνικό πρωτάθλημα μετράει 56 συμμετοχές και 9 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Εχει ακόμη 11 συμμετοχές, 1 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας και 7 συμμετοχές, 1 γκολ με την ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πρόλετερ (67 συμμετοχές, 7 γκολ) και συνέχισε στην Παρτίζαν Βελιγραδίου, όπου σε έξι χρόνια είχε 133 συμμετοχές με 64 γκολ. Πριν έρθει στην ΑΕΚ φόρεσε τη φανέλα της Μπορούσια Γκλάντμπαχ (4 συμμετοχές, 1 γκολ). Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σερβίας, με την οποία έχει 13 συμμετοχές.

Οι πρώτες δηλώσεις

'Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Αρη. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, πιστεύω η τέταρτη δύναμη μετά τις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Μιλούσα με τους ανθρώπους του Αρη τις τελευταίες τρεις τέσσερις μέρες και ήθελα πολύ να υπογράψω στην ομάδα. Eχει πολλούς καλούς παίκτες και πιστούς φιλάθλους. Πιστεύω ότι κι εγώ με την εμπειρία μου, αλλά και με τη διάθεση που έχω να παίξω καλή μπάλα, θα βοηθήσω τον Αρη να πάει ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη', δήλωσε ο Βλάνταν αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Ιβιτς επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 18, την οποία φορούσε έξι χρόνια στην Παρτίζαν Βελιγραδίου.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤