Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007,9:36 μ.μ.
Massey: «Ήθελα πολύ να επιστρέψω»
Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα ο Jeremiah Massey που αφίχθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» γεμάτος όρεξη για δουλειά και προσδοκίες να έχει μια εξίσου επιτυχημένη χρονιά με τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο όπως και πέρσι.


Ο 25χρονος φόργουορντ όπως πάντα ευδιάθετος και χαμογελαστός δέχθηκε τα πειράγματα των εκπροσώπων του Τύπου που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για τις καθιερωμένες δηλώσεις. Όταν η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ο «Jerry» είχε να κάνει με το πώς αισθάνεται που πέρασε πλέον στο… κλαμπ των παντρεμένων, με αφοπλιστική άνεση τόνισε πως: «Δεν αισθάνομαι καμία διαφορά, αλλά ακριβώς το ίδιο όπως και πριν», ενώ για τις εντυπώσεις που αποκόμισε από το σύντομο ταξίδι του στην Σλοβακία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις απάντησε: «Ήταν μια μικρή πόλη και δεν είχα πολλά πράγματα να κάνω, αλλά ήταν ωραία».


Αναφορικά με την πορεία της έκδοσης του σλοβάκικου διαβατηρίου του που θα του επιτρέπει να αγωνίζεται στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τόνισε: «Ακόμη βρίσκομαι σε φάση αναμονής. Έχω λάβει την διαβεβαίωση ότι όλα θα πάνε καλά, όμως ακόμη δεν έχω παραλάβει τίποτα στα χέρια μου, οπότε θα δούμε».


Όσο για τους λόγους που παρέμεινε στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε ουκ ολίγες προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους που δεν δίσταζαν να του τάξουν «γη» και «ύδωρ» εξήγησε: «Πέρσι είχαμε μια πολύ καλή χρονιά στον ΑΡΗ, αλλά αισθάνομαι ότι αρχίσαμε κάτι που δεν το τελειώσαμε. Έτσι λοιπόν ήθελα να επιστρέψω ώστε να αποτελέσω μέλος αυτής της προσπάθειας που θα γίνει τη φετινή χρονιά, με σκοπό να πετύχουμε τα ίδια πράγματα, ή και ακόμη περισσότερα. Απλά θέλω να δω αν αυτό θα μπορέσει να συμβεί και στην πράξη».


Ο Massey δεν έκρυψε μάλιστα την εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του Gordon Herbert λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μιλήσαμε μερικές φορές και με έκανε να αισθανθώ ότι πρέπει να γυρίσω στον ΑΡΗ. Μπορεί ο περσινός μας κόουτς που ήταν πολύ καλός να έφυγε αλλά στην θέση του ήρθε ένας εξίσου πολύ καλός κόουτς ο οποίος πιστεύω ότι θα κάνει την ίδια πολύ καλή δουλειά».


Με τον νυν προπονητή του μάλιστα ο Αμερικανός φόργουορντ τέθηκε αντιμέτωπος δύο φορές πέρσι στην Ευρωλίγκα, μια και η πρώην ομάδα του Gordon Herbert (Pau Orthez) είχε κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Οπότε ο Massey είναι λογικό να έχει σχηματίσει μια εικόνα για τις ικανότητες του Καναδού κόουτς που ανέλαβε το «τιμόνι» των «κίτρινων» και την κατέθεσε: «Αυτό που θυμάμαι σίγουρα από τις περσινές αναμετρήσεις μας με την Orthez ήταν η ήττα μας στην Γαλλία. Η Orthez ήταν μια πολύ καλή ομάδα όπως και εμείς την περσινή σαιζόν. Πολλοί δεν περίμεναν τόσο από εμάς, όσο και από αυτούς να κάνουμε πολλά πράγματα στην Ευρωλίγκα, αλλά τους διαψεύσαμε και είχαμε παρόμοιο τέλος στην διοργάνωση και ευελπιστώ ότι έτσι θα συνεχίσουμε και φέτος».


Τέλος, ερωτηθείς ο Massey για τους Bracey Wright και Reyshawn Terry που θα αποτελέσουν το Αμερικάνικο δίδυμο της ομάδας για την σαιζόν 2007-08 τόνισε: «Τους έχω δει και τους δύο να παίζουν στο κολέγιο. Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες και θα τους δούμε στην πράξη».


Ο
Massey χωρίς καμία περαιτέρω χρονοτριβή επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε στο σπίτι του, προκειμένου να αφήσει τα πράγματα του και να προλάβει να ξεκουραστεί λίγο, αφού στις 18:00 θα βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο για να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Το πρωί της Δευτέρας (03/11) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα αναχωρήσει στις 11:00 μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για τον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤