Τρίτη 28 Αυγούστου 2007,1:11 π.μ.
Ο Χέρμπερτ έδωσε το σύνθημα για σκληρή δουλειά
Μια νέα χρονιά με εξίσου αυξημένες υποχρεώσεις και υψηλούς στόχους πλησιάζει για τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και σήμερα ο Γκόρντον Χέρμπερτ στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την αγωνιστική σαιζόν 2007-08 έδωσε το σύνθημα για σκληρή δουλειά στους παίκτες του.

Το ραντεβού του Καναδού κόουτς με τους συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ και τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας δόθηκε στις 18:00 στο Αλεξάνδρειο και στην ομιλία του που δεν κράτησε για περισσότερο από 20 λεπτά τους εξήγησε ότι περιμένει από αυτούς να δουλέψουν σκληρά κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, προκειμένου να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειες τους όταν αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στην συνέχεια, άπαντες αποχώρησαν από το Αλεξάνδρειο και κατευθύνθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο που υπάρχει δίπλα στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, αφού και για σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετό τρέξιμο.

Αμέσως μετά την ομιλία του προς τους παίκτες ο Γκόρντον Χέρμπερτ δήλωσε σχετικά με την έναρξη και επίσημα της προετοιμασίας: «Είμαστε χαρούμενοι που αρχίζει η προετοιμασία. Θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας τους οποίους θεωρώ ως τους καλύτερους στην Ευρώπη. Στην ομάδα ήρθαν φέτος μερικοί πολύ καλοί παίκτες και μαζί με τους υπόλοιπους θα δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Θα χρειαστεί δουλειά, διότι μια ομάδα δεν «χτίζεται» σε μια δύο προπονήσεις. Μπορεί να έχουμε δώδεκα καλούς παίκτες, αλλά δεν θα έχει καμία σημασία αυτό αν δεν γίνουμε ομάδα. Θα προσπαθήσουμε πολύ σκληρά, ενώ περιμένουμε τους Μάσεϊ και Τέρι οι οποίοι βρίσκονται στην διαδικασία έκδοσης της βίζας τους για να έρθουν στην Ελλάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βρίσκονται εδώ μέχρι τα τέλη της εβδομάδας για να βρίσκονται μαζί με τους υπόλοιπους στη Νάουσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Όσον αφορά του Μότολα και Κάστλ θα αφιχθούν στην Θεσσαλονίκη μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤