Τρίτη 31 Ιουλίου 2007,10:23 μ.μ.
Επέστρεψε στη βάση του ο Αρης
Στη βάση της, στη Θεσσαλονίκη, επέστρεψε στις 2:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας η αποστολή του Αρη από τη Γενεύη (μέσω Ζυρίχης). Μετά από 43 προπονήσεις και δύο στάδια προετοιμασίας στο Ελατοχώρι και τη Γαλλία, οι ποδοσφαιριστές του Αρη απολαμβάνουν το ρεπό τους μέχριτο απόγευμα της Τετάρτης όταν θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις.

Με την ομάδα δεν ταξίδεψαν ο Τόνι Κάλβο και ο Μάριαν Κέλεμαν. Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται στη Βαρκελώνη και θα έρθει στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ενώ στις 2 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, θα φτάσει από το Κόζιτσε και ο Σλοβάκος τερματοφύλακας. Την ίδια μέρα αναμένεται από το Παρίσι και ο Νταβίντ Ετό, ο οποίος θα συνεχίσει να προπονείται, μέχρι να πάρει την απόφαση για την παραμονή του ή όχι, ο Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Την αποστολή του Αρη υποδέχτηκαν δεκάδες οπαδοί της ομάδας, που παρά την καθυστέρηση της πτήσης, αλλά και το περασμένο της ώρας, περίμεναν στο αεροδρόμιο και το... αναστάτωσαν με τα συνθήματα τους. Οι ποδοφαιριστές του Αρη δεν πίστευαν στα μάτια τους και ευχαρίστησαν τους φιλάθλους για την απίστευτη υποδοχή.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤