Πέμπτη 2 Αυγούστου 2007,7:28 μ.μ.
Τακτοποιεί τις οφειλές της περσινής περιόδου

Ημέρα διευθέτησης των όποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την σαιζόν 2006-07 ήταν η σημερινή στο «στρατόπεδο» της ομάδας.

Ο Πρόεδρος του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Αθανάσιος Τζεβελέκης μόλις επέστρεψε από το επαγγελματικό ταξίδι που είχε στο εξωτερικό θέλησε αμέσως να κλείσει το κεφάλαιο της εξόφλησης όλων των παικτών που αγωνίστηκαν πέρσι στην ομάδα ερχόμενος σε επαφή με τους μάνατζερ που εκπροσωπούν τον καθένα ξεχωριστά. Όλες οι υποθέσεις τακτοποιήθηκαν στο έπακρο και κατά την διάρκεια της αυριανής μέρας θα εξοφληθεί και ο Κέβιν Φλέτσερ. Επιθυμία εξάλλου του Προέδρου, αλλά και κατ’ επέκταση της Διοίκησης του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι να μην υπάρχει και η παραμικρή οικονομική εκκρεμότητα από την περσινή αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να πορευθεί χωρίς οφειλές σε αυτήν που ακολουθεί.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γιάννη Γιαννούλη, σήμερα υπήρξε συνάντηση του Προέδρου της «κίτρινης» Κ.Α.Ε. με τον εκπρόσωπο του αθλητή. Η κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αναμένεται να έχει συνέχεια και τις επόμενες μέρες, προκειμένου να διευθετηθεί το οικονομικό σκέλος με τον 31χρονο σέντερ.

Τέλος, δεν έγινε αποδεκτή η πρόσκληση της Antalya Buyuksehir Belediyesi, προκειμένου να λάβει μέρος ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο τουρνουά που θα διοργανώσει η τουρκική ομάδα από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Έτσι λοιπόν οι «κίτρινοι» προσανατολίζονται στην διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤