Τρίτη 17 Ιουλίου 2007,8:46 μ.μ.
Μπορντό-Αρης 1-1
Iσόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Αρης στο πρώτο φιλικό της νέας σεζόν με αντίπαλο τη Γαλλική Μπορντό. Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Αρη προέρχονταν από το στάδιο της φυσικής κατάστασης και έχουν μόλις δύο προπονήσεις τακτικής στα πόδια τους, έπαιξαν σαν ίσοι προς ίσοι με τους Γάλλους και μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ με κεφαλιά του Σπύρου Γόγολου από χτύπημα φάουλ του Φελίπε στο 62΄.

Η Μπορντό ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, αλλά μετά τα πρώτα δέκα λεπτά, ο Αρης ισορρόπησε το παιχνίδι κι έχασε δύο ευκαιρίες με τον Αουρέλιο και τον Γιόναν. Ο Μικού σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Χαλκιά στο 35΄, ενώ λίγο πριν ο διεθνής γκολκίπερ του Αρη απογειώθηκε για να απομακρύνει σουτ του Αλόνζο. Μετά το 1-0, η Μπορντό έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχε στο 75΄ όταν ο Μπεγιόν μπήκε μόνος στην περιοχή, ο Χαλκιάς απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Γάλλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Δεν αγωνίστηκαν οι Παπαδόπουλος, Κολτσίδας που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Νέτο που λόγω ενός μικροτραυματισμού θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο μέρες.

Οι συνθέσεις:
ΜΠΟΡΝΤΟ: Ραμέ, Πλανίς (77' Σονιέρ), Σαλμέ (72' Λαβί), Αλόνζο (46' Σαϊβέτ), Μπεγιόν (77' Αϊτέ), Τζεμαλί (55' Μανγκά), Ουεντέλ (77' Μοϊμπέ), Μικού (72' Φράντσια), Ντουκασέ (72' Τουνανί), Σαμάκ (46' Ομπερτάν), Μαράνζ (58' Τρεμουλίνας).
ΑΡΗΣ: Χαλκιάς, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Καράμπελας (46' Βανγκέλι), Γόγολος (73' Πρίττας), Σιστόν (46' Ετό), Νεμπεγλέρας, Κυριάκος (37' Χαβίτο), Αουρέλιο (60' Αντερσον), Γιόναν (77' Θ. Παπαδόπουλος), Φελίπε (78' Γκουγκουλιάς).

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤