Δευτέρα 9 Ιουλίου 2007,8:41 μ.μ.
Έρχεται για δοκιμή ο Ντέιβιντ Ετό

Όπως πρώτος ανέφερε ο SUPER 3 στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο “Libero 107.4”, στον ΑΡΗ έρχεται για να δοκιμαστεί ο Καμερουνέζος (με κοινοτικό διαβατήριο) Ντέιβιντ Ετό. Στην Ισπανία στην οποία βρίσκεται για τις τελικές διαπραγματεύσεις της μεταγραφής του Αντρέα Ορλάντι, ο ειδικός συνεργάτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ατζέντης του άσου της Μπαρτσελόνα, Σάμουελ Ετό, είχε μια συζήτηση με τον τελευταίο και δέχτηκε, για λογαριασμό του ΑΡΗ, να ενσωματωθεί ο αδερφός του, Ντέιβιντ, με την αποστολή του ΑΡΗ και να την ακολουθήσει στη Γαλλία, προκειμένου να δοκιμαστεί.

Ο Ντέιβιντ Πιέρ Ετό Φιλς είναι γεννημένος την 1η Ιανουαρίου του 1988, έχει ύψος 1.75μ και αγωνίζεται στην επίθεση. Αποκτήθηκε σε μικρή ηλικία από τη Μαγιόρκα (το 2003), η οποία τον έδωσε δανεικό στη Θιουδάδ Μούρθια και την ελβετική Ιβερντόν. Ακολούθησε η παρουσία του στη γαλλική Σεντάν, τις ελβετικές Σαμπέιν και Μεϊρίν, την ισπανική Πονφεραντίνα και τη γαλλική Κρετεΐλ. Τον Απρίλιο, ο – διεθνής με την Εθνική Ελπίδων - Ετό, υπέγραψε συμβόλαιο (για μέχρι το τέλος της σεζόν με την προοπτική ανανέωσης) με την ουκρανική Μέταλουργκ Ντόνετσκ.

Από κει και πέρα, ο ΑΡΗΣ συνεχίζει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο Ελατοχώρι Πιερίας, εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή. Ακολουθεί το δεύτερο στάδιο στη Γαλλία, εκεί όπου η αγαπημένη μας ομάδα θα δώσει φιλικά με τις Μπορντό (17/7), Τουλούζ (20/7), Παρί Σεν Ζερμέν (21/7 με το SUPER 3 να είναι εκεί!), Μονακό (24/7) και Μαρσέιγ (25/7).

Τέλος, ο Τόνι Κάλβο συνεχίζει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων της Ισπανίας στο Παγκόσμιο του Καναδά, εκεί όπου την Τετάρτη (06:15 ώρα Ελλάδας) θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Βραζιλία για τη φάση των «16».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤