Παρασκευή 8 Ιουνίου 2007,5:07 μ.μ.
Μάσεϊ: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»
Η δύσκολη επικράτηση του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο την περασμένη Τρίτη επί του Πανιωνίου στο Αλεξάνδρειο φανέρωσε ότι η «μάχη» για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στην Ευρωλίγκα, μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι. Οι «κίτρινοι» μετά την «πύρρειο» νίκη τους με 84-82, προετοιμάστηκαν κατάλληλα για να αντιμετωπίσουν εκ νέου τους «κυανέρυθρους» αύριο στις 19:00, με την σειρά να μεταφέρεται στο κλειστό γήπεδο του Ελληνικού.

Η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα ολοκληρώθηκε σήμερα με μια μεσημεριανή προπόνηση στην οποία μετείχαν τόσο ο Τζέρεμι Μάσεϊ, όσο και Σπύρος Παντελιάδης που ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση. Κατά συνέπεια, αμφότεροι τίθενται στην διάθεση του Αντρέα Ματσόν και θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για την Αθήνα. Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Γιάννη Γιαννούλη που δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Έτσι λοιπόν την θέση του στην δωδεκάδα θα πάρει ο Παναγιώτης Καραβανάς.

Αν και η απώλεια του Γιαν – Γιαν είναι σημαντική, με δεδομένο μάλιστα ότι ο Καρδιτσιώτης σέντερ ήταν εξαιρετικός στην πρώτη αναμέτρηση και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της νίκης, τουλάχιστον επιστρέφει ο Μάσεϊ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ εκφράζει στο ARISBC.GR την επιθυμία του να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει το δεύτερο βήμα της για την έξοδο της στην Ευρωλίγκα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είμαι ο ίδιος παίκτης, όπως και πριν τραυματιστώ. Δεν ξέρω για πόσο χρονικό διάστημα θα αγωνιστώ αύριο. Αυτό είναι κάτι που μόνο ο κόουτς θα το κρίνει. Το βέβαιο πάντως είναι ότι θα δώσω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει».

Για την σειρά των αγώνων με τον Πανιώνιο επισημαίνει: «Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα, όπως καλή ομάδα είναι και ο ΑΡΗΣ. Μπορεί να μην παίζουμε μεταξύ μας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αλλά έχουμε ένα πολύ σημαντικό κίνητρο και αυτό είναι η έξοδος μας στην Ευρωλίγκα την οποία θέλουμε πολύ. Γνωρίζουμε καλά τον τρόπο που αγωνίζεται ο Πανιώνιος, όπως και αυτοί γνωρίζουν τον δικό μας. Το θέμα λοιπόν είναι ποια ομάδα θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα και θα επικρατήσει. Ευελπιστώ ότι αύριο θα είμαστε αυτοί που πρέπει για να κερδίσουμε. Αν και στο πρώτο παιχνίδι, δεν παίξαμε τόσο καλά, ωστόσο τα καταφέραμε. Ήμασταν και λίγο τυχεροί, πετύχαμε τα κρίσιμα σουτ στο τέλος και φτάσαμε στο ζητούμενο που δεν ήταν τίποτα άλλο από τη νίκη. Το γεγονός ότι χωρίς να πιάσουμε σπουδαία απόδοση καταφέραμε να κερδίσουμε είναι σίγουρα κάτι που μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση, ενόψει των δύσκολων αγώνων που μας περιμένουν στην συγκεκριμένη σειρά με τον Πανιώνιο».

Ο Μάσεϊ καταλήγει στέλνοντας ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΑΡΗ: «Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αύριο, ώστε κάνοντας το ίδιο την επόμενη Τρίτη στο γήπεδο μας να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας την έξοδο του ΑΡΗ στην Ευρωλίγκα».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤