Πέμπτη 7 Ιουνίου 2007,11:41 μ.μ.
Όνειρό μου ο Αρης στο Champions League

Ο μάνατζερ του Αρη, Μανουέλ Φερέρ μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» από την Ισπανία για τον Αντερσον Κόστα αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις των «κιτρίνων» υπογραμμίζοντας ότι: «Τον γνωρίζω από πριν τον Αντερσον Κόστα. Στα 17 του ήταν ένα σημαντικό ταλέντο στην Βραζιλία, ήταν ο καλύτερος παίκτης και έπαιξε στην Εθνική Νέων. Στα 20 του χρόνια ήταν στην πρώτη ομάδα στην Βάσκο Ντα Γκάμα. Οι διαπραγματεύσεις με τον ίδιο και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν εύκολες. Θα παίξει μεγάλη μπάλα στην Ελλάδα. Είναι καλύτερα να δουλεύουμε στην... σκιά, όλοι στον Αρη δουλεύουμε για το καλό του συλλόγου και δεν χρειάζεται να βγαίνουν πολλά στην επιφάνεια».

Όσον αφορά τον Χουάν Κάρλος Ολίβα ο Μανουέλ Φερέρ δεν θέλησε να πει το όνομα του Ισπανού προπονητή, αλλά επιβεβαίωσε την συμφωνία με τα λεγόμενά του, τονίζοντας: «Εδώ και τρεις εβδομάδες έχει υπογραφεί το συμβόλαιο με τον νέο προπονητή, αλλά δεν θέλω να επιβεβαιώσω το όνομα γιατί η ομάδα που εργάζεται τώρα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Την επόμενη ημέρα που θα τελειώσει τους αγώνες η ομάδα αυτή, τότε θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ. Ο επόμενος προπονητής θα είναι ένας από τους καλύτερους που θα είναι στην Ελλάδα. Θα εκπλαγείτε όλοι. Το εύκολο θα ήταν να κρατήσουμε τον Κίκε Ερνάντεθ. Αλλά θέλαμε να προχωρήσουμε μπροστά, ο νέος προπονητής είναι... φαινόμενο, εξαιρετικός και πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες του. Ο Κίκε Ερνάντεθ ήθελε πιο έμπειρους παίκτες. Η δική μου φιλοσοφία είναι να εμπιστεύομαι νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες. Στην Ελλάδα κάνουν ένα μεγάλο λάθος, φέρνουν μεγάλους παίκτες όχι τόσο σε ταλέντο αλλά ως όνομα. Προσωπικά θέλω παίκτες που να είναι... διψασμένοι για τίτλους. Θέλουμε νεαρούς παίκτες με ταλέντο».

Για την περίπτωση του Τζιοβάνι Ντος Σάντος, ο Μανουέλ Φερέρ είπε: «Είναι ένα θέμα δύσκολο και περίπλοκο. Ο παίκτης θέλει να έρθει στον Αρη, αλλά το πρόβλημα είναι στην Μπαρτσελόνα που θέλει να τον κρατήσει ως τις 10 Δεκεμβρίου, με μεγάλη πιθανότητα να παίξει και στην πρώτη ομάδα» ενώ για τον Τόνι Κάλβο υπογράμμισε ότι: «Μιλάω κάθε μέρα με την Μπαρτσελόνα για τον Κάλβο, αλλά και για τον Ντος Σάντος. Προσπαθώ να φέρω τον Κάλβο όσο γίνεται γρηγορότερα στην Ελλάδα και τον Αρη. Και ο Τόνι Κάλβο συμφωνεί να παίξει στον Αρη».

Για τα δημοσιεύματα Ισπανικών εφημερίδων που τον θέλουν να είναι ο μεγαλομέτοχος του Αρη, δήλωσε ότι: «Έχω διαβάσει κάποια δημοσιεύματα, δεν έχουν καμία δόση αλήθειας. Ο Αρης έχει δ.σ., έχει πρόεδρο και εγώ απλώς θέλω να συνεργάζομαι με την ομάδα και να την βοηθήσω να φτάσει ψηλά»

Ο Μανουέλ Φερέρ συνέχισε λέγοντας: «Το όραμά μου, το όνειρό μου είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, να διεκδικεί και την έξοδο στο Champions League. Δεν μπορώ να υποσχεθώ φυσικά τίτλους, αλλά ότι θα το παλέψει η ομάδα. Φέτος ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή και μία καλή πορεία φτάνοντας τελικά στην έξοδο στο Κύπελλο UEFA. Τώρα θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για κάτι μεγαλύτερο. Ο Γιάννης Κόντης, με τον οποίο είμαι φίλος με έφερε στον Αρη. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα σε κάθε τομέα. Ναι, είμαι μάνατζερ. Θέλω να απαντήσω σε όσους λένε ότι... εμπορεύομαι την ομάδα του Αρη, ότι κάνουν μεγάλο λάθος. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον Κόκε και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων είπε: «Τον Κόκε τον έχουν ζητήσει αρκετές ομάδες, μάλιστα με πήραν τηλέφωνο προπονητές αλλά τους είπα ότι δεν φεύγει από τον Αρη. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τους προπονητές. Αλλωστε και ο ίδιος το έχει πει, ότι θέλει να μείνει στην ομάδα του Αρη, δεν πάει πουθενά. Ο Κόκε δεν είναι μόνο ποδοσφαιριστής αλλά και οπαδός του Αρη».

Για την συνεργασία του με τον Λάμπρο Σκόρδα αλλά και τον Μαζίνιο, ο Μανουέλ Φερέρ είπε: «Η συνεργασία μου με τον κ. Σκόρδα είναι φανταστική. Αλλά και με όσους δουλεύω στον Αρη έχω άριστη συνεργασία. Συζητάμε τα πάντα διεξοδικά. Υπάρχουν πολλοί άλλοι άνθρωποι που δουλεύουν πέρα από τον κ. Σκόρδα και τον κ. Μαζίνιο, που εργάζονται στην... σκιά και δεν φαίνονται αλλά κάνουν σημαντική δουλειά. Θα κάνουμε καλύτερη την ομάδα, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε η ομάδα του Αρη να μπει στο γκρουπ των δυνατών, να θεωρείται πρότυπο. Λειτουργούμε πάνω σε ένα πλάνο, θα δουν όλοι σύντομα την αλλαγή προς το καλύτερο. Όλοι βλέπουν τον Αρη ως πρότυπο και αυτός είναι ένας μεγάλος μας στόχος. Η δουλειά που κάνουμε έχει ποιότητα, πρέπει να δουλέψουμε χωρίς μεγάλα λόγια. Οι παίκτες που θέλουμε, διεκδικούνται και από άλλες ομάδες».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤