Πέμπτη 7 Ιουνίου 2007,3:45 μ.μ.
Ο Μαζίνιο για τον Άντερσον

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Μαζίνιο, μίλησε στον Libero 107,4 και την εκπομπή «ΓΕΓΟΝΟΤΑ» για το πρώτο μετεγγραφικό απόκτημα των «κίτρινων» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, Άντερσον Κόστα.


Αρχικά, ο Μαζίνιο σκιαγράφησε το προφίλ του Βραζιλιάνου επιθετικού που θα υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου με τον Άρη, με οψιόν που επιτρέπει στην ομάδα να ανανεώσει τη συνεργασία για δύο επιπλέον χρόνια: «Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, ψηλός, με καλή άφιξη στην περιοχή, δυνατότητα εκμετάλλευσης σεντρών και καλή τοποθέτηση. Μπορεί να σκοράρει και με τους δύο τρόπους, αλλά περισσότερο με το κεφάλι. Έχει βγει από τις ακαδημίες της Βάσκο Ντα Γκάμα και εκεί ανδρώθηκε επαγγελματικά. Έχει αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων της χώρας του και έρχεται στον Άρη για να βρει το «χώρο» για να επιδείξει τα προσόντα του. Τον ξέρω καιρό, πραγματικά τον έχω παρακολουθήσει από μικρό, παρόλα αυτά ρώτησα ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην Βραζιλία και ανάμεσα από διάφορους ποδοσφαιριστές, επιλέχτηκε αυτός. Γύρω στα τέλη Ιουνίου θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω για άλλες περιπτώσεις, ωστόσο γίνονται ακόμη επιλογές μεταξύ ικανών παικτών και όταν έρθει η στιγμή θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις».
Στη συνέχεια, ο τεχνικός διεθυντής των "κίτρινων" σχολίασε την προσαρμογή του νέου προπονητή στην φιλοσοφία της ομάδας και άφησε σε εκείνον την αξιοποίηση του Άντερσον Κόστα: «Δεν είμαι εγώ ο προπονητής για να μιλήσω για το πως θα αγωνίζεται η ομάδα. Η επιλογή ενός παίκτη δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα παίζει αποκλειστικά με έναν τρόπο. Ο Άρης θα έχει πολλούς στόχους και ο προπονητής θα δει και θα αποφασίσει με ποιον τρόπο θα αγωνιστεί, ώστε να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη από πέρσι. Οι προπονητές που επιλέγονται, εντάσσονται στην φιλοσοφία του Άρη. Από εκεί και πέρα θα μεταδώσουν την δική τους φιλοσοφία στο παιχνίδι με στόχο τις διακρίσεις μέσα από εντατική δουλειά».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤