Τρίτη 14 Αυγούστου 2007,6:01 μ.μ.
Φελίπε: Περιμένω το επόμενο...

Λογαριασμό με τους αντίπαλους τερματοφύλακες άνοιξε στο φιλικό με τη Βέροια ο Φελίπε. Ο Ισπανός επιθετικός, ήρθε στον Αρη έχοντας πολλά γκολ σε κάθε περίοδο και φυσικά είναι χαρούμενος για το πρώτο του γκολ.

«Για μένα το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω με κάθε τρόπο την ομάδα μου να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να φτάνει στη νίκη. Αν αυτό συνδυάζεται και με γκολ, τότε τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα. Είμαι χαρούμενος που βρήκα δίχτυα για πρώτη φορά με τη φανέλα του Αρη και ανυπομονώ για το επόμενο. Πάντως δεν υπόσχομαι τίποτε. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και στα παιχνίδια».

-Είσαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση στο φιλικό με τη Βέροια;

«Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο, να μην του δώσουμε ελεύθερο χώρο να αναπτυχθεί και νομίζω τα καταφέραμε. Παιχνίδι με παιχνίδι η απόδοσή μας ανεβαίνει».

- Θα είναι πιστεύεις έτοιμη η ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος;

«Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έγινε σκληρή δουλειά από όλα τα παιδιά. Στην ομάδα επικρατεί καλό κλίμα και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα είμαστε πανέτοιμοι την ημέρα που πρέπει. Γι΄αυτό δουλεύουμε τόσο καιρό και γι΄αυτό ανυπομονούμε».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤