Πέμπτη 16 Αυγούστου 2007,8:43 μ.μ.
Aρης-adidas: Παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις
Η ΠΑΕ Αρης σε συνεργασία με την adidas παρουσίασε σήμερα στο ARIS MEGASTORE τη νέα εμφάνιση της ομάδας για τη σεζόν 2007-2008. Στη μπουτίκ της ομάδας, πραγματοποιήθηκε το αδιαχώρητο, καθώς παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο προπονητής και τα μέλη του τεχνικού τιμ, που υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με δεκάδες φιλάθλους του Αρη, οι οποίοι βρέθηκαν στην παρουσίαση για να αγοράσουν τις νέες φανέλες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Λάμπρος Σκόρδας σχολίασε για τις νέες εμφανίσεις: «Συνεργαζόμαστε και φέτος με τη μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο στον χώρο της αθλητικής ένδυσης. Είμαστε ικανοποιημένοι που για τη φετινή χρονιά έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον Αρη πέντε εμφανίσεις (ριγέ, φλούο, χρυσή, κίτρινη, μαύρη για το κύπελλο), ενώ ετοιμάζεται και μία μπορντό αποκλειστικά για αγώνες με ομάδες που φορούν κιτρινόμαυρα (ΑΕΚ, Εργοτέλης, Αστέρας Τρίπολης)».


Την adidas εκπροσώπησε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρίας, Βασίλειος Μπλέσιος, ο οποίος ανέλυσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας φανέλας. «Σχεδιάσαμε μετά από μεγάλη μελέτη και στενή συνεργασία με την ΠΑΕ Αρης τις νέες εμφανίσεις της ομάδας. Ελπίζουμε να φέρουν γούρι στον Αρη και να συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, αλλά και να διαπρέψει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ».

Αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές του Αρη παρουσίασαν τις νέες στολές. Αρχικά οι τρεις αρχηγοί, ο Κώστας Νεμπεγλέρας τη ριγέ, ο Γιώργος Κολτσίδας τη χρυσή (gold), ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τη φλούο (φωσφοριζέ), ο Σέρχιο Κόκε τη μαύρη και ο Κώστας Χαλκιάς τη στολή του τερματοφύλακα.

Ο νέος σχεδιασμός της εμφάνισης είναι βασισμένος στον σχεδιασμό των εμφανίσεων των κορυφαίων ομάδων του Euro, όπως της Ελλάδας, της Γαλλίας και της Γερμανίας. Για την adidas η τεχνολογία παίζει τον πρώτο ρόλο στο σχεδιασμό των εμφανίσεων. Η νέα εμφάνιση της adidas αποτελεί τον αρτιότερο τεχνολογικό εξοπλισμό που έχει συνδυαστεί με τους κορυφαίους συλλόγους και εθνικές ομάδες ανά τον κόσμο και έχουν ως βάση το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς, το EURO 2008.

Η τεχνολογία «formotion» που εφαρμόστηκε στη νέα σειρά αποτελείται από υλικά που επιτρέπουν την τέλεια εφαρμογή και άνεση, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την ελευθερία οποιασδήποτε κίνησης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παράλληλα η τεχνολογία «climacoοl» διατηρεί την ιδανική θερμοκρασία του σώματος παρέχοντας στον αθλητή άνεση και προστασία σε διαφορετικές συνθήκες αγώνα με τη βοήθεια υλικών που επιτρέπουν το σώμα να «αναπνέει» και απορροφούν τον ιδρώτα στα καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤